De connectiviteit met de ReSound Smart™ app

Met de ReSound Smart™ app kunt u uw hoorbeleving aanpassen, perfect afgestemd op uw eigen voorkeuren. Gemakkelijk, discreet en rechtstreeks vanaf uw telefoon.

De ReSound Smart™ app is te gebruiken met de volgende ReSound-hoortoestellen:

• ReSound LiNX2
  • ReSound ENZO2
  • ReSound LiNX
  • ReSound LiNX TS
  • ReSound ENZO
  • ReSound Up Smart

Let op: De ReSound LiNX 5, ReSound LiNX TS 5 en ReSound ENZO 5 hebben geen connectiviteit.

Let op: updates van Android, iOS en van de Smart app kunnen de stabiliteit van de verbinding tussen de mobiele telefoon en hoortoestellen beïnvloeden. Dit geldt met name voor oudere mobiele telefoons, die niet meer ondersteund worden door de fabrikant. Na een update moeten sommige mobiele telefoon en hoortoestellen opnieuw gepaird worden. Wij kunnen niet voorzien welke mobiele telefoons dit betreft.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk voor het updaten van uw mobiele telefoon en de ReSound-apps. Bij oudere modellen mobiele telefoons kunt u zich afvragen of u de update nog wel nodig heeft.

In de Connectiviteitsgids leest u hoe u uw hoortoestellen koppelt met uw Apple of Android apparaat en hoe u de ReSound apps gebruikt.

De ReSound Smart™ app is geschikt voor de volgende Apple-apparaten*:

• iPhone®
    • iPhone Xs Max, iPhone Xs, iPhone Xr, iPhone X
    • iPhone 8 Plus, iPhone 8
    • iPhone 7 Plus, iPhone 7
    • iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6
    • iPhone SE (iOS 11.3 of lager)
    • iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5

• iPad®
    • iPad Pro®
    • iPad Air® 2
    • iPad Air
    • iPad mini™ 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini, iPad mini met retinascherm
    • iPad® (5e generatie)
    • iPad (4e generatie)

• iPod® touch (6e generatie), iPod touch (5e generatie)
  • Apple Watch® Serie 3, Apple Watch Serie 2, Apple Watch

Zorg dat het apparaat op iOS 11.0 draait. Bij het verbinden van een ReSound LiNX, een ReSound LiNX2, of een ReSound ENZO, met een iPhone 8, een iPhone 8 Plus, een iPhone 7 of een iPhone 7 Plus, kan er in enkele gevallen geen verbinding worden gemaakt. Wanneer dit gebeurt hebben de hoortoestellen een simpele firmware update nodig. Dit kan uw hoorspecialist voor u doen.

De ReSound Smart™ app is geschikt voor de volgende Android-apparaten**:

Let op: directe streaming (wat mogelijk is via Apple-apparaten) is nog niet mogelijk voor Android-apparaten. Heeft u een Android-apparaat? gebruik dan de ReSound Telefoonclip+ om telefoongesprekken, audioboeken en muziek naar uw hoortoestellen te streamen.

• Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy S10e
  • Samsung Galaxy S9 Plus
  • Samsung Galaxy S8***, Samsung Galaxy S8 Plus***
  • Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 Edge
  • Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Edge
  • Samsung Galaxy S5
  • Samsung Galaxy S4
  • Samsung Galaxy Note 9, Samsung Galaxy Note 8, Samsung Galaxy Note 5, Samsung Galaxy Note 4

**Het is noodzakelijk dat het apparaat op Android KitKat (4.4.2 - 4.4.4), Lollipop (5.0 of hoger) of Marshmallow (6.0.1) draait.

***Sinds kort zijn ook de Samsung Galaxy S8 en S8 Plus geschikt voor de ReSound Smart app, de ReSound LiNX2 en de ReSound ENZO2. In sommige gevallen hebben de hoortoestellen een simpele firmware update nodig. Uw hoorspecialist kan dit voor u doen.

Varianten op de hierboven genoemde telefoons, zoals de Galaxy S5 Active of Galaxy S5 Mini, zijn vaak aangepast door de lokale provider in elk land. Daarom kunnen we de directe compatibiliteit hiervoor niet garanderen. Om deze reden is de app alleen beschikbaar voor de bovenstaande apparaten.